Auto
Zomeractie

Startpakket auto 10 rijlessen
Van € 450 voor 410 euro!

Geldig t/m 30 jun. 2018Categorie B - Auto

AutoDe praktijklessen volg je in een Hyundai i30 crdi bns Ed Diesel, deze auto is voorzien alle moderne systemen.

Bij Autorijschool de Bock heeft u de keuze uit twee soorten praktijkopleidingen. 

Reguliere rijopleiding 

De reguliere rijopleiding houdt in dat je rijlessen volgt in je eigen tempo, een rijles duurt 60 minuten, het volgen van een blok van 2 of meer lesuren is altijd bespreekbaar. Het benodigde aantal rijlessen en de duur van de opleiding kan in overleg met jouw gepland worden. 

Verder is het mogelijk dat het praktijkexamen voorafgegaan wordt door een tussentijdse toets. 

Tussentijdse toets
Om te toetsen of je klaar bent voor het CBR praktijkexamen leg je tijdens jouw rijopleiding een proefexamen af, wij noemen dit de ‘tussentijdse toets‘.
Als je deze tussentijdse toets met goed gevolg afsluit heb je voor het CBR praktijkexamen vrijstelling voor de bijzondere verrichtingen. 

Compact rijopleiding

RijbewijsBij deze Compact rijopleiding bestaat de mogelijk om het praktijkexamen af te leg gen binnen 6 tot 12 weken.
Voor je met de Compact rijopleiding begint krijg je een intake van 10 lesuren, waarbij de instructeur beoordeeld wat je aanvangsniveau is en hoe je vorderingen in de loop van de rijlessen zijn.
Aan de hand hiervan krijg je een advies welk lespakket het meest voor jou geschikt is.
Niet iedereen is hetzelfde en redt het dus niet in hetzelfde aantal lessen. Iedereen is anders en iedereen heeft een bepaalde rijtijd nodig voordat hij/zij klaar is voor het praktijkexamen. Bent u handig, dan heeft u minder rijlessen nodig, bent u minder handig, dan heeft u toch wat meer rijlessen nodig. Belangrijke factoren die hierbij een rol spelen zijn aanleg, motivatie, behendigheid, ervaring etc .Bij deze Compact rijopleiding is het eveneens mogelijk om, voorafgaand aan een praktijkexamen, een tussentijdse toets af te leggen.

Bij aanvang van een compact rijopleiding is het verstandig dat je al in het bezit bent van een geldig theorie certificaat.