Auto praktijk

FORD PUMA 1.0 ECO BOOST ST-LINE

Praktijklessen volg je in een Ford Puma 1.0 EcoBoost ST-Line, onze auto’s zijn voorzien van nieuwe veiligheid systemen, Advances Driver Assistance Systems (ADAS).

De rijlessen volg je in je eigen tempo een rijles duurt 60 min lessen van 90 of 120 min zijn ook mogelijk.

Je kunt starten met rijlessen vanaf 16,5 jaar. Rijexamen kun je pas doen vanaf 17 jaar. (www.to2drive.nl)

Bij autorijschool de Bock leer je stap voor stap goed autorijden. Volgens de ‘RIS methode’ . Deze methode is aanbevolen door het CBR en zorgt ervoor dat je als leerling beter voorbereid op examen gaat.

Hoger slagingspercentage

Hoge kwaliteit rijopleiding

Stap-voor-stap aanpak

Betere voorbereiding op verkeersdeelname

Inzicht in je vorderingen

Thuis rijlessen voorbereiden met behulp van een praktijkboek

Rijexamen

Het rijexamen duurt 55 min, waarvan 35 min gereden wordt, de examen rit wordt begeleid door een CBR examinator die toets of zelfstandig, vlot en veilig door het verkeer heen kan. Direct na afloop van de rit krijg je in het CBR examencentrum te horen of je geslaagd bent.

Zelf regelen

Voordat je tussentijdse toets of praktijkexamen kunt doen, dien je in het bezit te zijn van een geldig theoriecertificaat.

Om rijexamen te doen moet je lichamelijk en geestelijk gezond genoeg zijn. Dit checkt het CBR met een Gezondheidsverklaring.

Machtig ons met DigiD. Voordat wij als rijschool het praktijkexamen voor je kunnen aanvragen moet je ons daar eerst toestemming voor geven. Het machtigen doe je op mijn.cbr.nl met je persoonlijke DigiD.

Tussentijdse Toets (TTT)

Voorafgaand aan het rijexamen raden wij je aan een tussentijdse toets (TTT) te doen. Deze toets is een proefexamen die je op ongeveer ¾ van de rijopleiding aflegt. De toets verloopt als een echt praktijk examen en wordt begeleid door een CBR examinator zodat je hier alvast aan kunt wennen.

Als je de bijzondere verrichtingen goed uitvoert, kan je daarvoor vrijstelling krijgen voor je rijexamen en het geeft je inzicht in jouw ontwikkelpunten. Hierdoor weet je waar je nog aan kunt werken in de laatste fase van je rijopleiding.

Wat vinden onze leerlingen